Izvor:
18.06.2019 u 10:59
0

KRALJ DRAME JE NADMAŠIO SAM SEBE: Njemu su OVE UČESNICE kao jedan, drugi, treći… autić sa kojima se IGRA!

JA SAM UŠLA U RIJALITI I NEMAM EMOCIJE PREMA NIKOME: Spremna da gazi i PREKO MRTVIH!

Iako Vesna Rivas nije u dobrim odnosima sa Aleksandrom Požgajem, ona je upravo priznala da on postaje ne "kralj drame" već "kralj igre".

– Požgaj je sinoć bio koristan prvo sebi pa onda i društveno, sredio orman, da niko ne preskače preko njegovih stvari a onda je došao…a sedi šmekerski i gleda budale koje se blamiraju za kadar, a on sedi kao pravi kralj i posmatra pijane klovnove, onda sve to odgleda… – rekla je.

TELEFONSKO UKLJUČENJE OTKRILO GNEV: "Ti si ZBOG OVOGA pljunuo na sve nas!

S obzirom da je Požgaj sa jedne stolice prešao i na drugu kod Tamare Rakić, jedan od učesnika je to opisao kao njegovu "mušku igricu":

– Na momente, ona se tu pojavi, POžgaj voli ko malo dete, jedan autić mu dosadi pa uzmeš malo drugi da voziš, i malo se igraš rata, i tako on malo pištolj, brodić, autić i on to menja i bude mu zanimljivo – rekao je Vuya.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter