Izvor:
20.06.2019 u 05:19
0

MARIJANA SE KONAČNO OGLASILA POVODOM VEZE SA MARKOM PEROVIĆEM: Mili je u vili i ne zna šta ga je snašlo! (FOTO)

PROČITAJTE I: TAMARA IZNELA SVOJ PRLJAV VEŠ: Za oko joj je zapao ON, a OVO je razlog zašto NIKAD NE MOGU DA BUDU ZAJEDNO!

Devojka Milutina Radosavljevića Milija, Marijana Marković do nedavno je bila stanarka luksuznog kompleksa nadomak Beograda.

S obzirom na to da atraktivna crnka više ne boravi u zabavno-humorističkom programu "Parovi", ona je aktivna na društvernim mrežama, te često zna da prokomentariše neki događaj koji je posebno pogodi.

Naime, u poslednje vreme se spekulisalo da je ona imala avanturu sa Markom Perovićem, bivšim učesnikom poznatog rijalitija, te je Markovićeva odlučila svim zluradim jezicima da "začepi" usta jednom slikom.

Bila je jasna Markovićeva.

PROČITAJTE I: NEVEROVATNOM TRANSFORMACIJOM ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE: Njeno zmijsko telo je u PRVOM PLANU, a izgleda da je UVEĆALA USNE!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter