Izvor:
20.06.2019 u 05:39
0

IVAN ŽELI SE*S ALI JELENA NE DA: Preselila se u DRUGI KREVET i tu će ostati a za njegove potrebe imala OVE REČI!

VODITELJKA U EMISIJI ZANEMELA: UKUĆANI SU SKANDRIRALI SAMO JEDNO IME, PORUKA KOJU SU JOJ UPUTILI GANULA JE SVE! (FOTO)

Jelena Ilić poput Feniksa, ustaje iz pepela i želi da svoju ljubav oživi po ko zna koji put, ali njen bivši-budući dečko Ivan marinković "gori kao buktinja".

Njihdvoje se opet ne slažu oko jedne stvari,a ovog puta su to intimni odnosi. Ivan jarko želida Jelenu uvuče u krevet, ali se ona ne da:

-Slušaj ovamo, mi moramo da radimo na našem odnosu, da seunormalimo. Nemoj da preteruješ, odmah dodji u krevet, odmah sve…nemoj da sve očekuješ od mene, nije važno gde god da ja spavam ja sam uvek tu za tebe. Ti i ja nismo zajedno još uvek, pusti da stvari teku svojim tokom da vidimo jel možemo, trudi se kao i ja što se trudim – rekla je Jelena.

IVANIA JEDNIM POTEZOM UNIŠTILA MASKU ŠIPOVAČKE PRINCEZE: Priznala ŠTA je dozvoljavala drugarima iz odeljenja da joj RADE! ŠOK!

– Slažem se sa tobom, to si u pravu. Neću ni zaboraviti nikad ono što si mi rekla pre deset dana, ne znam više koliko…kako ćeš da mi oprostiš, i ja tebi, i šta ćemo raditi napolju – rekao je Ivan.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter