Izvor:
24.06.2019 u 21:45
0

SA SUZAMA U OČIMA SLUŠAJU NJENU PRIČU: Ušetala je na vrate vile „Parova“, progovorila a njena ISPOVEST JE GANULA ČITAVU NACIJU!

U toku je emisija "Ispovest", a gošća je tridesetdvogodišnja Stana iz Bora, koja je tu da sa nacijom podeli svoju priču.

Ivan Marinković, rijaliti veteran ju je dočekao na vratima vile, a plavuša se potom upoznala sa takmičarima najgledanijeg rijalitija na Balkanu.

Ivan joj je pružio podršku i sve vreme ju je držao za ruku.

Stana je potom sela i počela da otvara dušu milionskom auditorijumu.

-Suprug je u zatvoru zbog teškog ubistva, ja sam bila u sigurnoj kući. Sin je otišao u hraniteljsku porodicu kada je video da naša ćerka opšti sa rođenim ocem! Ćerka inače ide u specijalnu školu. Kupio ju je novce, telefonima, odećom. Sve joj je pružao. Htela sam da je vaspitam na pravi način, ali on je to uništio.

Udala sam se sa dvanaest godina. Krivi su moji roditelji, nisu me zaštitili. Oni su me upoznali sa mužem. Pravio se da mi je prijatelj, brat. Posle je čak počeo da tuče mog oca. Ubio je jednog dečka betonskom pločom, smrskao mu je glavu.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter