PREŽIVELA PAKAO: Govorili su mi da sam KONJ I ŽABA!

 

Ava Karabatić danas je samouverena devojka koja ne da na sebe, ali je na teži način naučila da se od tuđih komentara ograđuje i da je oni ne dotiču. Voditeljka "Parova" u prošlosti je bila na meti uvreda i predrasuda svojih vršnjaka. Nju su drugovi i drugarice ismejavali zbog izgleda.
Ona je na društvenim mrežama objavila kakvo je iskustvo imala dok je išla u školu nakon što ju je jedna devojčica na Instagramu zamolila za savet kako da se izbori sa uvredama druge dece.

Ne slušaj nebitne osobe ako ti znaš u svojoj glavi da si dobra osoba i da ti nekoliko kilograma viška ne stvara neki problem. Uopšte sebe nemoj dovoditi u situaciju da se pravdaš", napisala je Karabatićeva, pa se nadovezala na svoju priču:


"Meni su u školi govorili da sam konj jer sam imala veće zube, a neki su me zvali žaba zbog buljavih očiju, i znam kako sam se ja tada osećala. Tako da samo napravi imaginarni štit oko sebe i ne daj nikome da ulazi u tvoj prostor ", dodala je.

Inače, Ava je naučila da je tuđa mišljenja i komentari ne pogađaju i da smatra da su uvrede samo ljubomora drugih ljudi.

 

 

 

Kurir
Foto:Arhiva 

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Kviz: Naslovna strana  
11:55  Vesti  
12:05  Provodadžija  
12:55  Vesti  
13:05  Provodadžija  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Suze moje sestre (R)  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Suze moje sestre  
19:00  Čađava mehana  
21:00  Provodadžija  
22:00  Goli život  
23:20  Novajlije reality