Izvor:
12.08.2019 u 18:22
0

POTVRDILA TVRDNJE DA JE SVE GLUMA: IZABELA ALIJOSKI IZJAVILA LJUBAV KADRI NA DRUŠTVENIM MREŽAMA ALI JE “UKRALA” TEKST KOJI JE VEĆ RANIJE NAPISAN!? (FOTO)

BORILA SE KAO PRAVA SPARTANKA: ILIJANA VAGIĆ IPAK IMA JEDNU SLABOST! (FOTO)

Od kada je vilu “Parova” naprasno napustio Elvin Kadrić Kadra njegova lepša polovina Izabela Alijoski radila je sve kako bi njihovu ljubav sačuvala i ako je boravila u vili dok je on planirao karijeru van iste. Njih dvoje su po njenom izlasku iz “Parova” započeli zajednički život u jednoj sobici u njegovom rodnom mestu ali svakodnevno ne propuste da obraduju svoje fanove novim objavama na društvenim mrežama.

Bivši dečko pustio njen PO*NO SNIMAK: SPREMNA JE DA UĐE U OSMU SEZONU PAROVA I POKAŽE SE U PRAVOM SVETLU?! (FOTO)

Pre samo nekoliko dana Kadrić je proslavio svoj rođendan gde je jedna od glavnih organizatorki bila mlada beograđanka no ono što je bilo čudno je to što se na tom slavlju nije pojavio dobar deo njegove najbliže rodbine a da bi ova činjenica bila stavljena po strani pobrinula se Alijoska no ne namerno.

FANOVI APSOLUTNO SIGURNI: ONA ĆE BITI POBEDNICA OSME SEZONE, SVI ĆE GLASATI ZA NJU?! (FOTO)

Naime, ona je Elvinu Kadriću Kadri izjavila ljubav putem objave na društvenim mrežama i rastopila najhladnija srca da bi je ubrzo fanovi potpuno raskrinkali uporedivši njen tekst sa tekstom koji je tog dana ranije isplivao na društvenim mrežama.

MNOGI ŽELE DA SU NA NJEGOVOM MESTU: ON TRAŽI NEVEROVATNE USLOVE, RAZLOG JE SAMO JEDAN! (FOTO)

Izabela je tako prekopirala dobar deo teksta te ga iskoristila u čestitci za koju mnogi smatraju da je trebala da bude unikatna ukoliko oseća pravu ljubav prema Elvinu.

POSETILI GA NA RADNOM MESTU: Conja kao SAV NORMALAN SVET! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter