Izvor:
08.05.2016 u 17:22
0

I VODITELJKA JE PLAKALA: Anamarija sinoć sve potresla!

Anamarija Džambazov sinoć je bila na poligrafu, a s obzirom na to da su joj postavljana jako potresna pitanja većina učesnika je plakala. Otkrila je da su joj roditelji umrli od različitih bolesti kao posledica uzimanja droge. Čak je i voditeljka Bojana Ristivojević zaplakala kada je ova učesnica ispričala svoju tužnu životnu ispovest.

Anamarija je pričala sve detalje sa sahrane i isto tako i o svom životu dok je radila kao konobarica. Ona je rekla da su je muškarci uvek "cimali" za seks, a da je jednom tokom seksa čak i zaspala, dok je on "bio na njoj".

Takođe je pomenula i svog strica sa kojim se čula preko Fejsbuka, ali da nije sigurna da joj je on stric, mada tvrdi da joj je rodbina. Zbog života koji je imala nije sigurna ni koga ima od porodice, a da za oca misli da je umro u zatovru.

Većina učesnika je plakala, pa je sinoć bilo zaista veoma potresno.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter