Izvor:
23.08.2019 u 06:35
0

MUŠKARCI ĆE ODLEPITI: NINA PRLJA POKAZALA SVOJE ATRIBUTE! (FOTO)

MILIJANA JE KONAČNO ODLUČILA: Prijateljstvo iz "Parova" PRERASLO U KUMSTVO, a evo KOGA je odabrala! (FOTO)

Bivša učesnica i voditeljka emisije "Upoznajte Parove" Nina Prlja, svojom lepotom razoružava apsolutno sve muškarce koji se nađu u njenoj blizini! Naime, ona je i na društvenim mrežama pokazala zbog čega joj mnoge devojke zavide!

ALEKS SE IZBLAMIRALA U PREPUNOJ RADNJI: Đole morao da snimi! Nije mu lako! (FOTO)

Ona uveliko puni baterije na egzotičnim destinacija i sprema se za novu sezonu rijaliti šou programa "Parovi", dok se muškarci trude da joj na sve načine privuku pažnju, ona se trudi da maksimalno uživa!

KADRA NIJE NI ZNAO DA JE KAMERA UKLJUČENA: Bels ga iznenadila! (FOTO)

Mnogi od njih su rekli da je Nina za njih prava boginja i da bi sve na svetu dali da je vide makar na pet minuta, da li će uspeti da ostane imuna na ove komentare, videćemo!

NEPLANIRANO UPOZNALA PRAVOG: Sudbina je učinila svoje! (FOTO)

Happytv.tv
Foto: Instagram.com/ninaprlja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter