Izvor:
23.08.2019 u 09:08
0

SVADBE IPAK NEĆE BITI: MILOJKO POTPUNO IZBEZUMLJEN, ZBOG NJE ĆE SVE PROPASTI?! (FOTO)

NAKON PAROVA SVE JE KRENULO: IRMA POSTAJE ZAŠTITNO LICE AMERIČKOG BRENDA! (FOTO)

Svadbe neće biti? Izgleda da su opet zavladale nevolje u raju! Naime, ako je verovati njegovim komšijama Milojko Božić je potpuno van sebe! On je sav novac uložio u svadbu i sređivanje kuće, pa je želeo još i da kupi auto za svoju buduću suprugu Milijanu Bogdanović!

KUM NIJE DUGME: ALEKSANDAR POŽGAJ SVE PARE ULAŽE U NJEGA! (FOTO)

Milojko je potpuno van sebe, ne možemo da ga smirimo! Sve što je imao uložio je u sređivanje kuće i svadbu a pored toga želeo je da joj pokloni i auto koji je poželela pre ulaska u Parove! Međutim, Milijana mu je napravila ogroman problem još uvek nije odabrala venčanicu a svadba se bliži i on ne zna šta više da radi! – ispričao nam je njihov komšija!

ZABORAVIO NA SVE: BIVŠI UČESNIK PAROVA SE ODSELIO IZ SRBIJE! (FOTO)

On nju voli i želi da sve bude kako ona želi, ali oko izbora venčanice ne može da joj pomogne jer se njoj ni jedna ne dopada, nudili su joj i da joj skroje novu, i to je odbila! Kako će komša sa njom izaći na kraj niko ne zna! – dodao je on!

MUŠKARCI ĆE ODLEPITI: NINA PRLJA POKAZALA SVOJE ATRIBUTE! (FOTO)

Da li to znači da svadbe neće biti? Ostanite uz Happy portal i prvi saznajte!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter