Izvor:
24.08.2019 u 09:44
0

DA LI COKA IMA RAZLOGA DA BUDE LJUBOMORNA? Nikola Lakić priznao ko mu je VELIKA LJUBAV! (foto)

Pogledajte i: KRALJICI RIJALITIJA FANOVI PRIREDILI IZNENAĐENJE ZA ROĐENDAN! Zahvalila im se na OVAJ način! (FOTO)

Učesnici sedme sezone"Parova", Nikola Lakić i Aleksandra Tasić-Coka, nedavno su postali roditelji malog dečaka Lazar.

Sudeći po fotografijama i njihovim izjavama, par se odlično snašao u novoj ulozi, jedini problem koji imaju u vezi je taj što je Coka više kućni tip, a Lakić obožava da provodi vreme van kuće.

DALILA ODBAČENA: Pobednica "Parova" podelila svoju MUKU sa fanovima na Instagramu! (FOTO)

Naime, za nekoliko dan beogradski klub Crvena zvezda igra revanš meš kvalifikacija za Ligu šampiona protiv švajcarskih Jang bojsa, a Nikola će po semu sudeći biti u prvim redovima na "Marakani".

Lakić je i ranije potencirao koliku ljubav gaji prema crveno-belima, te mu neće teško pasti da bude razdvojen od Coke i Lakija 27. avgusta, kada će meč biti održan.

ŠMIZLA I GASTTOZZ NA RATNOJ NOZI Pobednik "Parova" razočaran, izgubio sve do kojih mu je stalo! (FOTO)

Svakako, Tasićevoj nimalo ne smeta što je Nikolina velika ljubav vezana za fudbal, pa u duhu tolerantne devoje dozvoljava da uživa u svemo što ga čini srećnim i zadovoljnim.

Pogledajte na fotografiji ispod:

happytv.rs
Foto: Instagram/lakic.nikola83

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter