Izvor:
24.08.2019 u 19:05
0

SVE SLUTI NA RADOST: Bels se priprema za roditeljstvo! (FOTO)

ALARMANTNO: ZAVRŠILA NA PSIHIJATRIJI! Sada je sve jasno! (FOTO)

BIVŠI TAKMIČAR KOPA PO KANTI: Sav novac je potrošio, samo mu je ovo preostalo! (FOTO)

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić izgleda da naslućuju nešto. Prvo je Elvin gledao crtaće, i to je bio veoma fokusiran , a Bels ga je za to vreme snimala, a sada se ona pohvalila kako gleda crtani.

Sve nam se čini da su pripreme u toku, i da će se uskoro ostvariti kao roditelji. S obzirom da su Aleksandra Tasić Coka i Nikola Lakić u avgustu postali roditelji i da se veoma lepo snalaze, verujemo da bi se i Bels i Kadra dobro snašli, tako da pripreme nisu neophodne.

VULETIĆ POKAZAO LAKIĆU KO JE GLAVNI: Nikoli neće biti svejedno! (FOTO)

Ljubavni par se ne odvaja od izlaska iz najpoznatije vile, a svima koiji su sumnjali da neće opstati su dokazali da nije tako.

Happytv.rs
Foto:instagram/Printscreen/izabela_alijoski

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter