Izvor:
25.10.2016 u 19:36
0

OVO JE BILO HRABRO OD NJE: Zorica objavila snimak njihove intime iz spavaće sobe zbog kojeg će se Gasttozz POSRAMITI! (VIDEO)

Frizerka i vlasnica kozmetičkog salona Zorica Dukić rešila je da se javno našali sa svojim dečkom Nenadom te je na Fejsbuk podelila video koji je, jednom rečju, presmešan.

Naime, Dukićeva je želela da pokaže kako ona i Gasttozz spavaju, pa je objavila video u kom dečko ne može da zaspi zbog svoje devojke koja ga gura u krevetu, zatim mu otima ćebe, da bi na kraju on prešao u drugi krevet. Zoka je označila Nenada, a kako će on reagovati, ostaje nam da vidimo.

HappyTV.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter