Izvor:
09.05.2016 u 00:36
0

POSLE ŠEST MESECI: Ružičina sestra došla u emisiju da bi joj saopštila da…

Tamara Veljković, sestra učesnice "Parova" Ružice Veljković došla je u studio kako bi prenela pozdrave sestri, ali i konačno je videla s obzirom da je Ružica često pozivala u emisiju. Pre ulaska u studio, Tamara je samo za naš portal pričala o svojoj sestri.

Za Ružicu imam jedan savet, a to je da nastavi da se druži sa Vesnom Rivas, a da se kloni Gasttozza. Meni se lično ne dopada pošto je mene vređao. Ružica se odlično ponaša, ima veliku podršku od Hijenica. Pored sestre, dobra mi je i Anamarija. Bilo ko neka pobedi, samo Nenad da ne pobedi opet – objasnila je ona.

Pitali smo Tamaru šta misli o ostalim učesnicima, kao i o Ružičinom sukobu sa Sitom.

– Maca je najveći folirant u vili, glumi poštenje, a u prvoj sezoni se skidala gola. Što se tiče ostalih učesnika, Đorđe imitira Gasttozza. Ružica ništa ne treba da menja do kraja i da ne daje Siti prostora. Sita na Ružičinoj grbači želi da ostane u rijalitiju – zaključila je ona.

Tamara je pre svega došla u studio da bi Ružici saopštila kako je svi podržavaju i da je broj Hijenica svakim danom sve veći i veći.

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter