Izvor:
10.09.2019 u 18:11
0

BELLS U TIM TRENUCIMA NIJE MOJA ĆERKA: Priznala da ju je namerno IZAZIVALA!“ (FOTO)

Slađa Petrović, učesnica rijaliti šou programa "Parovi 7" je u emisiji "Upoznajte Parove" kod Jovane Milošević ex Jeremić govorila o svojim iskustvima kada je ovaj rijaliti i boravak u rijaliti vili u pitanju.

"KOGA ONI ZA*EBAVAJU?" Slađa Petrovićbez dlake na jeziku isprozivala bivše cimere iz rijalitija "Parovi"! (FOTO)

Tom prilikom ona je stavila do znanja svima da je život u velelepnoj vili dosta drugačiji i da se ne može zamisliti i objasniti ljudima koji to u svojim domovima gledaju.

SESTRE MARJANOVIĆ ZARATILE: Oštre reči upućene i to zbog OVE stvari! (FOTO)

Ona je priznala da je u više navrata svesno izazvala svoju ćerku Izabelu Alijoski zaboravivši na njihovu porodičnu vezu i ne shvatajući u kojoj meri će to kod nje izazvati reakciju.

SITNO BROJIMO DO NOVE SEZONE "PAROVA": Večeršnji gosti će napraviti ludu atmosferu u studiju Happy televizije!

– Izgubim svest da je ona moja ćerka. To je rijaliti, vi se podesite na tu frekvenciju. Ja još uvek nemam osećaj za neke ljude koje sam poznavala pre rijalitija. Ne mogu da se oporavim.– objasnila je Slađa.

Happytv.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter