Izvor:
12.09.2019 u 09:45
0

DOBITNI TANDEM: Vojislav Šešelj i Vesna Vukelić Vendi večeras u ulogama voditelja?!(FOTO)

VIĐEN JE U PROSTORIJAMA HAPPY TELEVIZIJE: Trenutno je u žiži interesovanja ,a želi da uđe u najpoznatiju vilu na Balkanu! (FOTO)

Vrata luksuzne vile "Parovi" se večeras otvaraju, a tajni spisak takmičara će ubrzo svi saznati.

Paklena ekipa je spremna da se uz nju budite, smejte, plačete, veselite i ležete.

Produkcija je dugo i sa velikom pažnjom birala takmičare koji će biti dobitna kombinacija, a na koje niko neće moći da ostane ravnodušan.

GASTTOZZ NE ZNA KO JE MLADEN: Nije imao odgovor na OVO pitanje! (VIDEO)

OSMA SEZONA POČINJE: Brojimo sitno! Takmičari su spremni! (FOTO)

Nagađanja su uvek prisutna, a ovaj put se šuška da će , zanimljiv spoj Vojislav Šešelj i Vesna Vukelić Vendi, udružiti snage, i da će biti u ulozi voditelja na otvaranju osme sezone. Ono što je veoma zanimljivo svima je to što će ovo biti njihovo prvo zajedničko pojavljivanje posle dvadeset godina, a poznato je da su nekada i živeli zajedno.

Neočekivani potezi ne izostaju ni ovog puta, jer bez toga ova rijaliti nikako ne može.

Vendi se već pokazala u ulozi voditelja , a Šešelj je rado viđen gost koji je uvek voljan da ispoštuje Happy televiziju.

Ostanite uz kanal Happy televizije, i pratite uzbudljivo veče.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter