Izvor:
14.09.2019 u 22:25
0

GLEDATELJKA JE POKUŠALA DA JE POSRAMI, A ONDA JE MIRA RAZVEZALA JEZIK: Priznala pred svima ŠTA je radila posle SMRTI MUŽA I OCA, a onda je obožavateljki OČITALA LEKCIJU ZA PAMĆENJE!

Mirjana Praizović naišla je na osudu jedne gledateljke.

-Mirjana, je l' te nije sramota što igraš kolo, a otac ti je umro pre par meseci?- Upitala ju je ona.

-Otac i muž su mi umrli pre pola godine u razmaku od četiri dana. Na sahranu nisam otišla, jer sam znala da to ne mogu podneti. Dva dana nakon njihove smrti sam slušala muziku, spas nalazim u veri i molitvenicima. To je Božja volja, tako se desilo i da mi nije vere, to tako ne bih gledala. Moram živeti normalno, jer bi to oni želeli. Nemate pravo da kritikujte način na koji neko pati- kazala je Mira.

Stanari vile su se složili sa Mirom i žestoko osudili obožavateljku koja je iskritikovala način na koji se takmičarka nosi sa tragedijama.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter