Izvor:
27.10.2016 u 03:46
0

Konačno otkriveno: Dalila rekla zašto su raskinuli ona i Mladen!

Bivši učesnici četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić i Mladen Vuletić, dospeli su u centar pažnje nakon raskida veridbe.

Sve ovo vreme se provlače priče šta je razlog njihovog raskida, a Dalila se sada čim je došla kući, požalila prijateljicama i otkrila šta se stvarno desilo.

Javio nam se izvor dobro upućen u dešavanja između nje i Mladena i otrkio šta je ona rekla na tu temu, ali izvor želi da ostane anoniman pa ime nećemo otkrivati.

-Mladen je varao na svakom ćošku i njegova ljubav sa Pala koju nikad nije zaboravio se najednom pojavila u CG. Dalila pati i dalje dok on čezne za svojom ljubavi koja ga je kroz "Parove" podržavala i čekala, a to su svi znali osim nje. Sad imaju razlog da slave, poručila je Dalila, ali i poručuje da se sreća ne gradi na tuđoj nesreći. U narednih par dana će se pokazati da li stvarno Mladen voli tu Paljanku i dali ce se skrasiti pored nje. Dalila je kod svog babe i ne može ni sat vremena da prođe a da ne pročita nešto o Mladenovoj ljubavi koju očito nikad nije zaboravio – otkrio je izvor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter