Izvor:
19.09.2019 u 11:52
0

OKO NJE SE VRTI OZBILJNA PRIČA: Ona ima DVOJE MALE DECE, PROCES RAZVODA JE U TOKU, a DEČKA JE OSTAVILA zbog NJEGA! (FOTO)

PROČITAJTE I: LIJU SUZE KAO IZ KABLA: Skrhana bolom, nije mogla više da se suzdrži! Na tankom je ledu i to znaju SVI! (FOTO)

Situacija se u luksuznoj vili "Parova" menja iz minuta u minut, a takmičari zabavno-humorističkog programa daju povod da se priča i piše o njima.

Zatvoreni prostor je već sada učinio svoje, te je dvoje takmičara pogodila amorova strela.

Naime, Dragana Mitrović i Dimitrije Lazić odlučili su da pre dva dana započnu romansu.

Njih dvoje se od Dimitrijevog ulaska stalno gledaju i flertuju jedan sa drugim, a sinoć su kulminirale emocije, te su oni započeli vezu.

Mladi student je nedavno istakao da je na Mitrovićevu bacio oko još u nedelju kada je bilo svečano otvaranje luksuzne vile.

– Na nju sam bacio oko još onda, mada nisam se nadao da imam šanse kod nje – bio je iskren Lazić.

Podsetimo, Dragana ima dvoje dece, još uvek se razvodi od supruga, a napolju je ostavila dečka zbog Dimitrija.

Šta će se dalje dešavati u raskošnoj vili "Parova" ostaje da ispratimo.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter