Izvor:
19.09.2019 u 18:37
0

SNEŽANA JOVIČIĆ ISKRENO ZA HAPPY PORTAL: Otkrila kakve joj USPOMENE budi BAZEN, ali i koji muškarac iz vile joj se DOPADA! (FOTO,VIDEO)

KAO SAV NORMALAN SVET: Jelena i Ivan ŠOKIRALI SVE OVIM POTEZOM! (FOTO)
Učesnica rijalitija "Parovi" Snežana Jovičić je odlučila da bude iskrena za Happy Portal, i otkrije sve o sebi i situaciji u vili.
Naime, kako sama kaže prošlo je malo vremena, ali ona je odličan rijaliti igrač i može da prepozna sve vrste taktike.
Meni je ovde isto kao i prošle sezone, imam osećaj kao da se samo nastavilo. Smatram da su prebrzo i previše napali novu učesnicu Maju. U nekim trenucima sam čak i pronašla sebe kada je ona ušla, jer sam ja takve napade doživljavala. – započela je Sneža.
DOSTA MU JE PRIČA AMATERA: Spreman je da uđe u rijaliti I POMRSI SVE KONCE! (FOTO)
Takođe otkrila je i prema kome gaji simpatije od muškaraca u vili.
Svi znaju moj tip muškarca, ali Dušan je veoma lep i zanimljiv. – rekla je Sneža.
Otkrila je i kakve uspomene budi bazen iz vile "Parovi" kada je ona u pitanju, a ceo intervju možete videti u videu ispod.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter