Izvor:
19.09.2019 u 18:56
0

STEFANIN RAZJARENI MUŽ NAPRAVIO OPŠTI HAOS: Na zub je uzeo OVOG bivšeg takmičara, CRNO MU SE PIŠE! (FOTO)

GASTTOZZ NAPRAVIO POMETNJU MEĐU UČESNICIMA: Zbog OVOGA se TRESLA cela vila! (FOTO)
Emisija "Upoznajte Parove" napravila je opštu pometnju u vili "Parovi".
Naime, u vilu se uključio Stefanin muž i napravio opšti haos.
Stefani nije mogla da veruje da ga čuje, i počela je odmah da plače, a on je nju pozdravio i odmah ušao u sukob sa bivšim takmičarem Milutinom Milijem Radosavljevićem, koji je bio u studiu.
SNEŽANA JOVIČIĆ ISKRENO ZA HAPPY PORTAL: Otkrila kakve joj USPOMENE budi BAZEN, ali i koji muškarac iz vile joj se DOPADA! (FOTO,VIDEO)
Slušaj me ti, odmah se izvini Stefani ili ću ja kada dodđem u Beograd da te nađem i da popričamo ti i ja oči u oči. Stefani je moža žena već osam godina, i biće moja žena zauvek.- rekao je Stefanin muž.
Ja sam se ispravio, rekao sam da nije ona u pitanju, i da je ne poznajem. Odmah sam se ispravio, nema potrebe da tako reagujete.– odgovorio je Mili.
NIJE MOGLA DA SAKRIJE SVOJ BES: Mili OPLEO po Lepoj Lukić, ona nije znala ŠTA JE SNAŠLO! (FOTO)
Da li će se on izviniti Stefani videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter