SVAĐA KIKI I RAMELA: “Nisam video još uvek da neko obuva ČARAPE na ŠTIKLE!" (FOTO) (VIDEO)

 

 

Kristijan Nikolić, zvani Kiki, ošto je osudio Ramela Arifija da ne ume da poštuje dame, te da ne treba da osuđuje druge na osnovu fizičkog izgleda.

- Ti da si pravi muškarac, ne bi se podsmevao nekome ko nosi čarape na štikle, već bi umeo da poštuješ ženske osobe. Ti nisi dobar dečko, moraš naučiti ponke stvari. Ti se plašiš svoje porodice, kako bi reagovala da si drugačiji od ostalih. Predrasuda, kritika i ponižavanja će uvek biti, ali trebamo ostati dosledni sebi” – izjavio je Kiki, učesnik rijalitija.

 

Ramel u svoju odbranu je čvrsto stao i napomenuo da on dobro zna sa kime se i kako ponaša. Nije pokazao preterano poštovanje prema Kikiju, ali je istakao da on ne želi da se upliće u svađe i rasprave sa njim, jer ne želi da ulazi u konflikte ni sa jednim učesnikom u ovom rijalitiju.

Ostali takmičari smejali su se ovoj raspravi i nisu imali ništa da dodaju, budući da su Ramel i Kiki vodili desetominutnu raspravu. Ali je Ivanija Bajić prokomentarisala kako bi se i ona smejala da je bila na Ramelovom mestu, i reagovala isto.

 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Subota
04:30  Rano jutro
06:45  Dobro jutro Srbijo
10:00  Parovi - Kućni savet
11:00  Prelo u našem sokaku
14:00  Vesti
14:05  Čađava mehana
15:30  Posle ručka
17:30  Telemaster
18:10  Glamur Specijal
19:00  Upoznajte Parove
21:00  Parovi - Roditeljski sastanak
02:30  Parovi - Noćobdije
04:30  Rano jutro