Izvor:
21.09.2019 u 13:35
0

JELENA I DINA VEOMA ZABRINUTE: Potresla ih ova situacija. Složile su se u svemu! (FOTO)

ZAGREVA SE U NJENIM RUKAMA: Vuya otkrio GDE provodi dane! (FOTO)

COKA i LAKIĆ UŽIVAJU SA DETETOM: Skupom večerom DOKAZALI LJUBAV!

Dina Galorini je pronašla dobru sagovrnicu Jelenu Golubović, pa su se pored mnogih drugih tema dotakli i Anđeline Marjanović, pa su se složile u jednom da ih je veoma potreslo kada su videli Đinu uznemirenu jer su svesne da je jako teško biti u drugom stanju, a svađati se sa raznim ljudima u rijalitiju.

-Nije meni svejedno kada vidim Đinu kako se trese,a trudna –izjavila je Jelena

VOLE DA SPAVAJU U OVAKVIM POZAMA: Učesnici rijalitija NOĆU izgledaju ovako! (FOTO)

-Nije ni meni bilo svejedno, a ja nju znam od prošle godine i znam kako je srčana …Znam po Coki prošle godine, znam kada je žena trudna- rekla je Dina

Prošle sezone Coka je vodila trudnoću u rijalitiju, i Dina je bila svesna da joj je bilo jako teško da ostane smirena i da ne ulazi u sukobe.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter