Izvor:
21.09.2019 u 15:32
0

MILIJANA SE OSMELILA: Pokazala i više nego što treba! Popularnost je učinila svoje! (FOTO)

Mnogima nije jasno šta će mlada i zgodna devojka sa toliko starijim muškarcem kao što je Milojko, a nekima nije jasno kako je Milojko mogao da pristane da oženi tako mladu ženu i da je na neki način spreči da upoznaje mlade muškarce koji joj priliče. Božić je više puta isticao da je on nagovarao da pronađe mlađeg dečka ali da to Milijana nije želela.

Bračni par je trenutno na medenom mesecu, gde uživa za sve pare. Milijana koristi svaku priliku da pokaže kakva je u bikiniju.

Milojko je pokazivao ljubomoru kada se Milijana oskudno oblačila u rijalitiju, a izgleda da sada kada mu je postala žena nema problem da je slika u ovakvim pozama.

Mnogi komentarišu da se Milijana uobrazila od kako je postala poznata zahvaljujući Happy televiziji, ali izgleda da nju te glasine uopšte ne dotiču, već uživa u svakom danu i trudi se da ima što lepše slike jer je svesna koliko ljudi prati nju i Milojka.

Happytv.rs
Foto:Instagram/Printscreen/lanaa_bozic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter