Izvor:
27.10.2016 u 21:51
0

Ponovo se oglasila Dalila: Pogledajte šta je ona rekla o Mladenovoj verziji raskida! (foto)

Bivši učesnici četvrte sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" Dalila Mujić i Mladen Vuletić, potresaju region svojim verzijama oko toga ko je kriv za raskid.

Izvor nam se ponovo javio, i preneo šta je Dalila poručila nakon što je videla Mladenovu izjavu oko toga kako je došlo do raskida.

-Da istina je da se Dalila osjećala usamljeno, Mladen je svaki dan išao da trenira, a ona se našla u nepoznatom gradu, gdje je imala samo ljubav iz prošlosti, Mirzu. Dalila jeste ljubomorna i želela je kontrolu nad Mladenom i više nije znala ko mu je drugarica ili možda ljubavnica. Te noći Mladen se zadržao na treningu, a ona nije znala gdje je i nazvala je Mirzu koji se stvorio u roku od 5 minuta. Dalila neće sebi nikad moći oprostiti ljubomoru jer se uvjerila , sve dok je Mladen bio sa njom da je nije varao, već da se posvetio treningu. Želi da kaže, da neće sebi oprostiti, kad se Mladen vratio sa treninga a Mirza bio u stanu sa njom i od svega što ju je snašlo Mirza ju je jako zagrlio, trebao joj neko njen u tom momentu. Mladen se vratio sa treninga i vidjeo tu sliku, Dalila u Mirzinom zagrljaju. Mladen, nije tražio objašnjenje pokupio je svoje stvari i bez riječi napustio stan. Dalila je 2 mjeseca čekala da joj se javi možda pita šta je to bilo sa Mirzom, ali je shvatila crnogorci ne prelaze preko prevare – poručio je izvor.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter