Izvor:
07.10.2019 u 17:29
0

LEPA LUKIĆ NA IVICI NERVNOG SLOMA: „On je ušao u rijaliti da bi mene SLOMIO!“ (FOTO)


ILIJANU VAGIĆ ZA MALO UHAPSILI: Ispričala NEPRIJATNU situaciju koju je doživela sa POLICAJCIMA! (FOTO,VIDEO)
U toku emisije "Upoznajte Parove" voditeljka Jovana je primetila da Mili i Lepa Lukić sede jedno pored drugog, na veliko iznenađenje obzirom da su bili u konfliktu.
Pa pravo da vam kažem mi smo ko pas i mačka, posvađamo se, pomirimo se, ali voli ona sa mnom da diskutuje najviše. Pričali smo danas, – rekao je Mili.
PRAVO IZ GRČKE NA HAPPY TELEVIZIJU: Milijana i Milojko podelili UTISKE sa MEDENOG MESECA! (FOTO,VIDEO)
Naravno i Lepa je imala itekako šta da kaže na ovu temu.
Ja sam napravila frku jer je on rekao da mi je to dečko bio, a to je laž on mi je prijatelj već 20 godina. Izmišlja, kako drugi ne izmišljaju. Ja sam tri nedelje bila aktivna, a on je sada ušao da me slomi i da mi diže pritisak.– rekla je Lepa.
Da li će oni biti u dobrim odnosima do kraja rijalitija, videćemo.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter