JELENA NIJE USPELA DA SAKRIJE LJUBOMORU: Aleksandra PRIZNALA šta ima sa PAVAOM! Mira najstrašnije OSUDILA celu situaciju! (FOTO)

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić u okviru rijalitija "Parovi" na tapetu su ovog puta bili Pavao Valdilo, Jelena Grujić i Aleksanda Jakšić i Mira Praizović. Jelena Grujić je potvrduila da se Aleksandra Jakšić vrti oko Pavaa Vladila, iako je udata žena. Celu situaciju je probala da objasni Mira Praizović.

- Pavau Vladilu je bitno da napakosti svojoj bivšoj ženi. Nije bitno s kim i kako. Aleksandra Jakšić ide za Pavaom Vladilom i bukvalno ga juri, pa je moguće da će tu pasti neko tuširanje ili nešto više. Jelena Grujić radi sve ono što je radila Slađa Petrović, jer je Slađa Petrović izašla iz priče - rekla je Mira Praizović. 

Jelena Grujić se u to javila i rekla da nije sigurna da li Pavao Vladilo Aleksandru Jakšić gleda kao prijatelja ili za nešto više.

- Pavao Valdilo je super za drugara prija mi za kafu i za priču. Naravno da ću da se družim sa njim. Nije bitno da li sam zauzeta ili ne, meni čovek prija i nastaviću da razgovaram objasnila je Aleksandra Jakšić

Na pitanje da li bi se Aleksandra Jakšić sklonila ako bi Jelena Grujić htela da bude sa Pavaom Vladilom, rekla je bi da bi sklonila. 

Happy.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnjakafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro