Izvor:
07.10.2019 u 17:46
0

JELENA NIJE USPELA DA SAKRIJE LJUBOMORU: Aleksandra PRIZNALA šta ima sa PAVAOM! Mira najstrašnije OSUDILA celu situaciju! (FOTO)

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić u okviru rijalitija "Parovi" na tapetu su ovog puta bili Pavao Valdilo, Jelena Grujić i Aleksanda Jakšić i Mira Praizović. Jelena Grujić je potvrduila da se Aleksandra Jakšić vrti oko Pavaa Vladila, iako je udata žena. Celu situaciju je probala da objasni Mira Praizović.

Pavau Vladilu je bitno da napakosti svojoj bivšoj ženi. Nije bitno s kim i kako. Aleksandra Jakšić ide za Pavaom Vladilom i bukvalno ga juri, pa je moguće da će tu pasti neko tuširanje ili nešto više. Jelena Grujić radi sve ono što je radila Slađa Petrović, jer je Slađa Petrović izašla iz priče – rekla je Mira Praizović.

Jelena Grujić se u to javila i rekla da nije sigurna da li Pavao Vladilo Aleksandru Jakšić gleda kao prijatelja ili za nešto više.

Pavao Valdilo je super za drugara prija mi za kafu i za priču. Naravno da ću da se družim sa njim. Nije bitno da li sam zauzeta ili ne, meni čovek prija i nastaviću da razgovaram objasnila je Aleksandra Jakšić.

Na pitanje da li bi se Aleksandra Jakšić sklonila ako bi Jelena Grujić htela da bude sa Pavaom Vladilom, rekla je bi da bi sklonila.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter