Izvor:
09.10.2019 u 16:04
0

NIJE BIRAO REČI KADA JE ONA U PITANJU: Mastor ŽESTOKO OPLEO po Ivanii, pa OTKRIO ŠOKANTNE detalje! (FOTO,VIDEO)


ŠIPOVAČKA PRINCEZA POTPUNO ISKRENA ZA HAPPY PORTAL: "Bilo bi mi DRAGO da ugledam Požgaja na VRATIMA vile!" (FOTO,VIDEO)
Džonatan Lumbila Mastor rešio je da za Happy portal otkrije kakva je situacija u vili "Parovi".
Kada sam prvi pu ušao odmah sam znao da zavrtim priču, a sada još uvek posmatram sa strane, jer imam iskustva, pa ne žurim.- rekao je on.
PAVAO JAVNO PONIZIO JELENU U NJENOM PRISUSTVU: "Mi nemamo ZAJEDNIČKIH tema za razgovor dok sa Aleksandrom IMAM!" (FOTO,VIDEO)
Takođe, u intrevjuu pre samog ulaska otkrio je da mu je Zorana Losić najlepša, pitali smo ga da li se nešto tu promenilo.
Rekao sam, ali mi se ne sviđa njeno ponašanje, tako da ne. Stefani je najlepša i najzgodnija devojka li je udata.- prokomentarisao je Mastor.
ULAZI U VILU "PAROVI"!? Bivša takmičarka dala JASAN odgovor na OVO pitanje!
Odnos njega i Ivanie je dosta buran, obzirom da su oni svađu započeli još pre rijalitija, a evo kako on gleda na to.
Mi nismo bili dobri ni u prošloj sezoni, počeli smo da se družimo napolju. To što ona komentariše da ja ne postojim bez nje, to nije istina. Mastor je svuda glavni. Totalno mi je nebitna ovde.- zaključio je on.
Ceo intervju možete pogledati u videu ispod:

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter