Izvor:
09.10.2019 u 17:05
0

ŽESTOKI SUKOB SNEŽE I DINE: „Njoj viri ZLO iz očiju! “ (FOTO)(VIDEO)

U emisiji "Jutarnja kafica" Vesne Vukelić Vendi u dvouglu bile su Sneža Jovičić i Dina Galorini. Između njih dve je bukvalno letelo perje. Alberto Galorini je pokušao da bude tampon zona. ali je ipak stao na stranu svoje sestre Dina.

Oduvek sam bila sama pa mi ni ovo nije teško palo – konstatovala je Sneža. Naravno, glavni sukob ukućanki je bio oko toga ko će da legne pored Alberta, pa se tu umešala i Mira Praizović koja je legla između Alberta i Sneže.

Njoj zlo iz očiju viri! rekla je Dina, na šta je Sneža konstatovala da je bolje zlo da joj viri, nego ono što Dini viri. Sneža misli da je Dina dobar čovek, bez obzira na sve to. Onda je nastao problem oko džezvi i kafi.

U to momentu su se igrali "Uljeza" i učesnice je trebalo da odgonetnu ko je uljez. Igru im je prekinual Stefani Pavlović koja je otpevala Vendinu pesmu "Uljez", pa je igra prekinuta i Stefani je napustila vilu.

Happy.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter