Izvor:
10.10.2019 u 06:41
0

„MILI JE NJENA META“! Gledateljka OŠTRO NAPALA Dinu, a njena REAKCIJA će vas ŠOKIRATI! (FOTO)(VIDEO)

PONUDA KOJU NEĆE MOĆI DA ODBIJE: Mili objašnjava kako će izgledati s*ks sa Sanjom (FOTO)(VIDEO)

SANJA BESNA I RAZOČARANA: Mili je ZAKAZAO U KREVETU! (FOTO)

Gledateljka koja se uključila pomrsila je sve konce u vili "Parova". Evo šta je ona rekla za Dinu Galorini:

Ono što sam primetila jeste da je ona isfrustrirana zato što je ona krenula za Milijem, a Sanja ga je preuzela. Znam kakva je ona, kakva je bila u prošlom rijalitiju. Tako da smatram da je Mili njena meta ove godine – rekla je gledateljka.

Što se tiče Milija, ja s njim nemam veze. Sanja je odmah otišla kod njega u krevet. Nemam ja tu ništa. Ne znam ja šta vi gledate – odgovorila joj je Dina.

Mi gledaoci imamo uvid u sve vaše postupke, i sve vidimo i sve znamo. Ona je prljav igrač – dodala je gledateljka.

Dina je demonstrativno napustila sto i poručila gledateljki da pažljivije gleda i da je pobrkala stvari koje se dešavaju u vili. Ovo uključenje je vidno potreslo i izbacilo iz takta.

NEKAD MU JE GREJALA POSTELJU, A SAD SU NA KRV I NOŽ: Kristina više ne trpi Urošev nemar, PUK'O JOJ FILM PA MU SVE REKLA U LICE! (FOTO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter