Izvor:
10.10.2019 u 10:17
0

S NJIM BI BILA NA SEDMOM NEBU! Velika razlika u godinama za njega nije problem! (FOTO)

NE SKRIVAJU KOLIKO SU SREĆNI: Jednom OBJAVOMA pokrenuli lavinu komentara! (FOTO)

ŠOKANTNO OTKRIĆE U VILI "PAROVA": Nećete verovati ko krade namirnice od produkcije! (FOTO, VIDEO)

U emisiji "Jutarnja kafica" Vesna Vukelić Vendi pitala je učesnike da li su Slađa i Uroš dobar par. Evo šta su oni pričali:

Ona se meni sviđa, ali je dosta starija od mene. Sviđanje je drugo, a da li idemo zajedno to je drugo pitanje – rekao je Uroš.

Slađa bi i ne bi, stisne pa pusti. Ona ne nalazi pravog čoveka. Mali bi odredio to što treba da odradi. Ja mislim da kad bi je Uroš dohvatio, ona bi bila na sedmom nebu. Od Pavaa nema ništa, te mu fali ono, pa ono drugo. Prvo je nešto započeo sa Slađom, pa sa Jelenom pa sad sa Aleksandrom. I na kraju spava kod mene u krevetu – rekao je Žabac.

PRŠTE POLJUPCI U SRED EMISIJE! Mili i Sanja ne mogu da KONTROLIŠU SVOJE EMOCIJE! (FOTO)(VIDEO)

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter