Izvor:
12.10.2019 u 14:47
0

ŠOK! PAO POLJUBAC U TAJNOJ SOBI: Krišom se poljubili kako SANJA ne bi videla, ali njoj ništa ne može da promakne! (FOTO)(VIDEO)

ŽESTOKA SVAĐA BRAČNOG PARA, REAGOVALO OBEZBEĐENJE: Milijana bez DLAKE NA JEZIKU rekla Milojku da MORA DA ĆUTI I TRPI, Milojko POBESNEO (FOTO) (VIDEO)

Mili i Aleksandra našli su se u Tajnoj sobi, koja je tog trenutka pokušala da sakrije njihov poljubac od Sanje, ali njoj nije uspelo da promakne.

Naime, dok su razgovarali, imali su zadatak da se poljube, te je Aleksandra rešila da preuzme inicijativu.

Prišla je Miliju koji je tog trenutka sedeo i poljubila ga na blic u usta!

– Ja nikada nisam izdala ekipu, pa neću ni sada. Obavljaću svoje zadatke, ovo je rijaliti, napominjem rijaliti, zato što znam da me porodica sada trenutno gleda – istakla je Aleksandra.

Nakon toga je Sanja "uletela" u Tajnu sobu" i govorila kako ih je videla, ali da nije nimalo ljubomorna na njih dvoje!

– Radite šta god hoćete. Drago mi je da ste se poljubili, ali da znate da ja nisam ljubomorna uopšte na vas dvoje! – dodala je Sanja u naletu.

Mili je pokušao da opravda trenutak koji se desio pre nego što je Sanja ušla u sobu, ali je što pre izašla.

OPLEO PO LEPI I AKO NIJE U VILI: Mili smatra da je Lepa zbog OVOGA bila u rijalitiju! (FOTO) (VIDEO)

POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter