Izvor:
13.10.2019 u 12:39
0

„NIJE SVE U SKIDANJU PANTALONA!“ Uroševa majka OGORČENA posle onoga što je njen SIN URADIO! ZALEDIO SE KADA JE ČUO NJENE REČI! (FOTO)

Nakon kontroveznog događaja čiji su akteri bili Vida Kokić i Uroš Anđelić, uključila se Uroševa majka koja je veoma potrešena takvim postupkom. Evo šta mu je poručila:

Ja nisam gledala ono što se desilo, ali su mi sve ispričali. Nije lepa slika. Sestra ti je ogorčena. Što se tiče alkohola, rekla sam ti da zaobilaziš to. Moraš da imaš granice, kako se igra i dokle se igra! Neću više da pričam na tu temu! – poručila mu je njegova majka.

Pristojno se ponašaj, neću da se nerviram više! – Ovim rečima završila je svoje izlaganje što se tiče tog događaja. Zatim je nastavila komentarisanje ostalih učesnika.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter