Izvor:
14.10.2019 u 19:46
0

IZ PAKLA U PAKAO: PRIČA KOJA ĆE VAS ZALEDITI I DRŽATI BUDNIMA! U večerašnjoj emisiji „Ispovesti“ o OVOJ učesnici saznaćete ŠOKANTNE stvari iz prošlosti! (FOTO)

U večerašnjoj emisiji "Ispovesti"od 23:30h saznaćete stvari iz života ukućanke Kristine Ružić, o kojima nikada nije progovorila.
Gost večerašnje emisije je njena majka, Snežana Brodar koja će pričati o najbolnijem periodu svog života i života svoje ćerke.
Naime, Snežana je kako bi se zaštitila od porodične muke, gde ju je otac silovao, upala u pogrešne ruke, u ruke čoveka koji je pokušao da je ubije!

Nakon porodične drame, kada je prolazila kroz pakao, pokušala je da se spasi udajom, međutim ni to je nije usrećilo…

Ova nesrećna žena odlučila je da podeli ovu naizgled jezivu priču, kakvu do sada niste imali prilike da čujete u rijaliti šou.
Nećete moći da ne upamtite ovu priču, koja će zasigurno zalediti krv u žilama! U Srbiji će večeras vreme da stane!

Ostanite uz Happy televiziju, jer vas očekuje noć za pamćenje!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter