TEŠKA ISPOVEST KRISTININE MAJKE: "Bio je nasilan, JEDVA SAM SE SPASILA! IZA SEBE IMAO JE DOSIJE!" (FOTO)

OVA TAKMIČARKA OTIŠLA IZ VILE RADI ESTETIKE - VRATIĆE SE JOŠ LEPŠA! Kada se pojavi, ostaviće vas bez daha! (FOTO)

Od večerašnje gošće "Parova" u emisiji "Ispovesti" Snežane Brodar, majke Kristine Ružić, imate priliku da čujete tešku ispovest koja ledi krv u žilama, koja se do sada nije čula u ovoj raskošnoj vili.

- Sa Kristininim ocem sam se upoznala nakon muževljeve smrti. Bio je fin prema meni. O njegovoj prošlosti nisam preterano znala. Ali sam saznala da je deset godina kasnije bio makro, da je imao dosije i slično. Moj prvi brak je bio srećan. Rano sam ostala udovica. Oboje smo iz Topole. Znala sam da je ubio pogrešnog čoveka, ali nisam znala da je bio makro u Grčkoj. Kristinin deda je ubio svog oca. Stric joj se obesio zbog narkomanije, a na kraju je Kristitin otac ubio čoveka. Katastrofalnoa je priča. - izjavila je Snežana i dodala da je njen muž, Kristinin otac bio neartikulisan kada se Kristina rodila, ali i da se izuzetno loše ponašao prema njoj kada je bila u drugom stanju!

Njen otac imao je dosije iza sebe, ali je bio i lečeni alkoholičar koji je imao čak TRI dijagnoze!

- Počeo je prema meni da se menja kada sam ostala trudna. Počeo je i da me šamara i šutira. Kada se kristina rodila, dobio sam plućnu eboliju, jedva sam opeživela. Kada sam izašla iz bolnice, on se napio i pretukao me do smrti. Moj bivši suprug ima sada trenutno status "klošara" u Topoli, a u vremenu kada smo bili u braku, trudio se, ali nije mogao budući da je imao dijagnoze. Umesto da se lečio medikamentia, on se lečio alhkoholom - dodala je Kristinina majka. 

 

 

Happytv.rs
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost

HappyTV

Četvrtak
04:30  Rano jutro  
06.45  Dobro jutro Srbijo  
11:30  Parovi - Jutarnja kafica  
11:55  Vesti  
12:05  Parovi - Jutarnja kafica  
12:55  Vesti  
13:05  Parovi - Jutarnja kafica  
13:55  Vesti  
14:05  Serija: Kazna  
15:15  Posle ručka  
17:30  Telemaster  
18:10  Serija: Kazna  
19:00  Upoznajte Parove  
21:00  Srbija na dlanu  
22:00  Parovi žurka  
02:30  Parovi - Noćobdije  
04:30  Rano jutro