Izvor:
15.10.2019 u 05:55
0

DOŽIVELA NERVNI SLOM: Nakon SVEGA što je doživela, Coka pokazala KAKO sada izgleda i ŠOKIRALA svoje fanove! (FOTO)

Aleksandra Tasić Coka, bivša učesnica rijalitija "Parovi" i odnedavno majka privukla je veliku pažnju svojim učešćem u najgledanijem rijalitiju na Balkanu.

Naime, ona je tokom učešća u ovom rijaliti šou programu upoznala ljubav, svog muža i upravo u velelepnoj zemunskoj vili zatrudnela da bi nedugo posle šoua dobila svog prvenca, Lazara.

Sada je porodična žena koja uživa sa svojim sinom i mužem, Nikolom Lakićem u svim čarima roditeljstva a na svojim društvenim mrežama rado, koliko joj obaveze dozvoljavaju, odgovara na pitanja koja inteeresuju druge majke i njene fanove.

Coka je na svom instagram story-u postavila zanimljivu fotografiju koja je izazvala smeh kod njenih pratilaca ali očigledano da se ona u tome pronašla.

Coka je, izgleda, otkako se ostvarila kao majka, postala još duhovitija mada se ne bismo složili sa njom jer Coka izgleda sjajno.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ coka_tasic/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter