Izvor:
15.10.2019 u 07:44
0

POBEDNIK „PAROVA“ NAPRAVIO HAOS U BIOSKOPU: Umalo da ga izbace! A šta se zapravo desiilo pa se OVO desilo je manje bitno… (FOTO)

Gde god se on nađe, Nenad Marinković Gasttozz napravi šou.

Dvostruki pobednik "Parova" nije džabe na tronu jer privlači pažnju i pravi haos. Gasttozz je zabeležio jučerašnje nesmotreno ponašanje.

Naime, desilo mu se u bioskopu da je ispustio punu kutijicu kokica. I sam Gasttozz se zbunio time što je uradio pa je postavio sliku na profilu ispod koje je napisao:

#normalno .. A sta se zapravo desilo pa se OVO desilo je manje bitno, jer ko ce kome vjerovat u ova teska vremena? – napisao je Gasttozz.

Ali šta se zapravo desilo, izgleda da će ostati tajna.

Happytv.rs
Foto: Instagram/ gasttozz_official/ Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter