Izvor:
16.10.2019 u 01:21
0

NAJEMOTIVNIJI TRENUTAK EMISIJE „PAROGRAF“: Potresna ispovest Dimitrija Mijatova o gubitku majke! (FOTO)

NIKADA NIJE OVAKO PRIČAO O ODNOSU SA FILIPOM: Šokantno otkriće Dimitrija Mijatova OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! (FOTO)

Najemotivniji momenat večeri u emisiji Parograf dogodio se kada je došlo do pitanja koje se odnosilo na majku Dimitrija Mijatova.

Mijatov nije krio suze kada je čuo pitanje "da li je istina da si ostao bez majke zbog svojih grešaka?"

– Da to mi je rak rana koji ne mogu da prebolim jer me cela porodica krivi za smrt moje majke. Rođen sam kao imućno dete, moja majka je bila uspešan komercijalista. Ona nije kuvala, jeo sam u restoranu i častio moje drugare. Govorila mi je da biram gde hoću na odmor, ja sam birao Maltu. Ona mi je bila najbolji prijatelj i sve mi je praštala. Izgubio sam je zbog svojih poroka. Sanjao sam je dan pre njene smrti – podelio je sa gledaocima svoju tužnu priču Dimitrije Mijatov.

U vili je zavladao muk, dok je Dimitrije grcao u suzama. Svi ukućani su plakali, dok je Parograf pokazao da je Dimitrije govorio istinu.

DIMITRIJE SMATRA DA JE VELIKI FAVORIT: Smatra da mu ON NIJE NI DO KOLENA! Sa kim se sukobio Mijatov? (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter