Izvor:
16.10.2019 u 11:35
0

DUŠANU SU SVE DRUGARICE: Da li će kod njega IZVISITI i Ivania i Nevena? NEĆETE VEROVATI šta je ZAVODNIK rekao! (FOTO)

U emisiji Jutarnja kafica u rijalitiju "Parovi" povela se priča o Dušanu Zdravkoviću i njegovim zavodničkim afinitetima. Pošto je jutros bio osuđivan zbog ponašanja, Vesna Vukelić Vendi ga je potsetila na tuš kabinu sa Nevenom Kalaver i da je jutros završio u krevetu sa Ivaniom Bajić. Nevena je objasnila da nsiu bili u tuš kabini zajedno, već samo ispred tuš kabine.

Ja se ponašam tako da ne mogu da me provale. Ja volim da flertujem i uvek flertujem, meni su sve devojke drugarice – rekao je Dušan, što je izazvalo gnušanje voditeljke. Jelena Golubović je zaključila da treba da uđe neka nova devojka za Dušana.

Onda se povela priča kolko je Milutin Radosavljević Mili siguran. Javila se opet Jelena Golubović.

Meni je Mili sispričao da je ovde zbog dugova jer se kockao. To nije sigurnost. Kad imaš dete ili ženu, nema toga – konstatovala je Golubovićeva. Mili je sve to negirao.

U međuvremenu, Merlin je pozvao Džonatana Lumbilu Mastora koji je dobio poklon – punu kutiju voća koju je trebalo da podekli sa svima, ali je on to, teškka srca, uradio.

Gledajte uživo "Jutarnju kaficu".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter