Izvor:
17.10.2019 u 08:45
0

EVO ŠTA JE RAZLOG OSMEHA NA PAVAOVOM LICU: Sestra se javila i BUKVALNO IZNENADILA i OBRADOVALA takmičara OVIM REČIMA! (FOTO, VIDEO)

U emisiji "Upoznajte Parove" Jovane Jeremić javila se sestra Pavaa Vladila, Vida. To je ovog takmičara vrlo obradovalo,a sestra je imala ponešto da kaže i za nejgov odnos sa ženama u vili.

KAD PUSTE UČESNIKE PAROVA U KUJNU: Šta su to PRIPREMILI takmičari, a jedan UČESNIK je odlučio da ih sve OBRADUJE GOZBOM! (FOTO, VIDEO)

Kometarisala je i dame koje se motaju oko ovog učesnika. Objasnila je da Pavaova majka ne želi da se uključi, jer je to njena odluka.

ĐINA OŠTRO PREMA MIJATOVU: Nemaš ni za PAŠTETU, a pričaš o nekim MILIONIMA! Takmičarka mu je SVAŠTA REKLA za MINUT! (FOTO, VIDEO)

Porodica nije bila oduševljena njegovim ulaskom u rijaliti, ali su uz njega. Onda je Vida prokomentarisala njegov odnos prema ženama i ostale učesnike.

Pavao dugo nije bio napolju. Ovo je njegov ventil i to ispunjava njegove potrebe. Aleksandru Jakšić još nisam provalila, a Jelena Grujić mi je vrlo simpatična. Meni sve govori njegov smešak na licu. Slađa je institucija i prava gospođa. Mnogo mi se sviđa Nevena Kalaver, jer je slična meni i sviđa mi se Dušan Zdravković. Što se Jelene Grolubović tiče, Pavao je rekao da je ona intelgentna osoba. Ona ima oprava na svoje mišljenje i ja ne moram sa tim da se složim. Ona mi je daleko najnesimaptičnija osoba u vili – rekla je Pavaova sestra.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter