Izvor:
17.10.2019 u 12:50
0

OVA PRIČA ĆE SVAKOG RASPLAKATI: Neutešni Mijatov pričao o SMRTI svoje MAJKE! (FOTO, VIDEO)

Tužnu priču ispričao je Dimitrije Mijatov u rijalitiju "Parovi". Naime, on je sebe optužio za smrt svoje majke. To se desilo tokom devedestih godina prošlog veka.

RAZGIBANA KIKI: NEĆETE VEROVATI šta je uradila! Bićete U ŠOKU! (FOTO, VIDEO)

Moja majka se plašila da ostaje sam noću. Zato sam jednu noć sačekoa da zaspi da bih izašao. Te noći su upali lopovi i moja majka je završila na psihijatruiji jer je imala strah od ljudi. Onda sam se odao porocima pod raznim izgovorima sam joj uzimao pare da idem u teretanu da je došlo do toga da sam salo majku da uzima sve to za mene. Moja majka mi je bila prvo prijatelj pa onda majka. Onda sam otišao u Doenikanu i ona je umrla od tuge posle 15 dana – ispričao je Mijatov.

UROŠ U TAJNOJ SOBI: Evo KAKO je OCENIO odnos sa Ivaniom! NEĆETE VEROVATI! Ovo je NOVA TEMA!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter