Izvor:
19.10.2019 u 22:23
0

REČI KOJE ODZVANJAJU VILOM: LEKCIJA koju će pamtiti DO KRAJA ŽIVOTA! Majka Aleksandre Jakšić i Dina RAŠČIŠĆAVAJU račune…

Milja Jakšić je večeras održala bitnu lekciju u emisiji "Roditeljski sastanak". Dina Galorini i ona su imale okršaj zbog okršaja koji se desilo između Dine i Milje.

– Ti je brukaš, ja ne. Nauči svoje dete da ti je majka bila heroj. A ti se ispravi to pre, dok ne bude kasno– bilo je nešto od onoga što je ispričala Milja Jakšić.

– Vi ste toliko surovi i ogavni da ja nemam reči. Ja kao majka detetea ne bih išla toliko nisko.- rekla je Galorinijeva.

– Ti takva ne možeš da budeš majka deteta.- zapečatila je svoju priču gospođu Jakšić.

Alberto je ostao umeren i rekao da je protiv takvog ponašanja i da diskvalifikacija jeste u redu pa makar i za njegovu sestru.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter