Izvor:
19.10.2019 u 23:21
0

PRAVO PITANJE? Ljubav treba da OPLEMENJUJE a ne da RAZARA! Kiki izazvala Aleksandrinu majku!

Većina emisije "Roditeljski sastanak" posvećena je Aleksandri Jakšić. Dakle, izazvala je dosta pažnje i interesovanja u rijalitiju. Nije ni čuo jer je vrlo draga muškim takmičarima u rijalitiju, posebno Pavau koji je predmet požude ženskim takmičarima.

To je navuklo mržnju ženskih takmičarki u rijalitiju. Kiki Nikolić je poznata kao vrlo ljubomorna osoba pa se zapitala:

– Ona ima muža i dvoje dece. Šta je došla ovde da traži ljubavnika?- pitala je Kiki objašnjavajući kako je Aleksandra bliska sa takmičarima u rijalitiju iako je zauzeta.

– To nije tvoj briga.Vas tridesetoro se brinete za to umesto mene. Ljubav treba da oplemenjuje… Za to treba da se pitam ja i ako ne smeta njenom mužu, šta ima vas da bude briga…..- rekla je Milja kao odgovor umesto svoje ćerke Aleksandre.

Ko tu treba da se pazi da ne bude izigran, Aleksandrin muž ili devojke u rijalitiju?

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Pročitaj još iz rubrike

Unesite pojam i stisnite enter