Izvor:
06.11.2019 u 13:39
0

MAJA MASAŽA PREŽIVELA PAKAO U CRNOJ GORI: Drugarica ubila boga u njoj zbog bogatog Rusa?! (FOTO)

DARIO UDARIO NA ŠIPOVAČKU PRINCEZU: ZBOG POŽGALJA KREĆE OSVETA PO IVANIJI! (FOTO)

Učesnica Parova, Maja Đorđević, poznatija kao Maja Masaža, svoju prošlost krije baš kao zmija noge! Iako se već dovoljno dobro upoznala sa svojim cimerima, svi su primetili da su joj poveravanje i razgovori o njoj samoj najteža tema!

NIJE MOGAO DA SAKRIJE ODUŠEVLJENJE: EVO šta je Zdravković poželeo mladom paru! (FOTO)

Maja je imala par dobrih drugarica sa kojima je bila nerazdvojna ali od kada joj se dogodio problem u Budvi, potpuno se promenila! Naime, njih dve su otišle zajedno na letovanje baš kao što najbolje drugarice obično i rade ali Maja nije mogla ni da nasluti da će se sve pretvoriti u pravi pakao! – priča naš izvor i dodaje:

JELENA GOLUBOVIĆ DOBILA TAJNI ZADATAK: To će napraviti totalnu pometnju u vili! (FOTO,VIDEO)

Jedva su čekale da stignu na more kako bi uživale u noćnom provodu i prelepim plažama, ali odmah prvo veče njihovom prijateljstvu je došao kraj! Naime, Majina drugarica je u diskoteci upoznala bogatog Rusa koji joj se odmah dopao i poželela je da ga vodi u sobu, i pritom zamolila Maju da dođe kasnije u apartman kada joj se ona javi. Međutim, nakon skoro šest sati čekanja rešila je da ode i vidi šta se dešava jer je bila premorena i nije joj bilo ni do provoda ni do šetnje! – priznaje naš izvor!

PLOĆA NE ODUSTAJE: Rešen je da osvoji OVU TAKMIČARKU! (FOTO,VIDEO)

Kada je došla u aprtman normalno je pozvonila na vrata koja joj je otvorila vido besna drugarica! Ona je odmah skočila na Maju tražeći odgovor zašto je došla a nije je pozvala, što ova nije mogla da prećuti i rekla joj je ako hoće se*s može da se seli i da je ništa ne zanima! Tada je nastao pravi haos, u kom je Maja izvukla deblji kraj. BIlo je tu čupanja za kosu, psovki, ma pravi haos, dečko je odmah pobegao onako skoro pa go iz sobe, dok su Majine stvari letele sa balkona! Pravi cirkus su napravile u pet sati ujutru! Odmah nakon toga Maja je istrčala na ulicu i krenula da skuplja svoje stvari. Otišla je odmah iz apartmana i rešila je da se ne vraća kod nje, nakon povratka kući danima nije mogla da se oporavi što od šoka, što od izdaje! – priča izvor upućen u priču.

Izgleda da je Maja Đorđević ima svoje tajne koje ne želi da otkrije drugima!

POD JORGANOM NI POLJUBAC: Evo koga Alberto MUVA i UPORAN je! (FOTO)

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter