Izvor:
08.11.2019 u 12:54
0

POČEO SLAVSKI RUČAK U „PAROVIMA“: Naše dve učesnice, Sneža i Dragana, slave Mitrovdan! Atmosfera nikad prijatnija! (FOTO)

Danas "Parovi" proslavljaju Mitrovdan. Ukućani su polako spremaju za ovaj veliki dan. Snežana Jovičić i Dragana Mitrović postavljaju hranu na sto za sve ukućane. Atmosfera je prijatna i bez tenzija.

Dragi gosti došao je trenutak da se Dragana i Sneža vama obrate – najavila ih je Vendi.

Srećna slava svima koji slave, kao i mojoj porodici i Draganinoj. Hvala vam što ste ovde da s nama proslavite ovaj divan trenutak – rekla je Sneža.

Parovi su upalili sveću i čestitali slavu Slađi i Dragani.

U vilu su stigli i Snežini roditelji, kao i Draganina deca i sestra, kako bi da na ovaj divan dan bili uz svoje drage osobe. Ostanite uz nas i ispratite sva dešavanja.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter