Izvor:
08.11.2019 u 18:39
0

NIJE MOGLA DA OBUZDA REČI: Ilićeva oplela po takmičaru usred emisije! (FOTO)

Jelena Ilić, nedavno je ušla u vilu Parova i prodrmala tlo pod nogama učesnicima.

Naime, devojka Ivana Marinkovića, komentarisala je sinoćni događaj koji je obeležio žurku Parova, te oplela po Dariu kako bi odbranila Ivaniu.

– Dario je zaista bolestan dečko. Čitavu noć je maltretirao Ivaniu. Ja sam htela jedina da se umešam, jer su muškarci svi bili pijani i niko nije reagovao dok je Dušan bio u izolaciji. Ja sam je molila u jednom momentu, kada je došla ovde i legla, zamolila sam je da ga ignoriše jer pre toga je uhodio po kući Ivana i mene. Sve do kraja žurke je uhodio Ivaniu po vili. Devojka je na kraju ušla u kupatilo da bi se sakrila od njega. Ovaj dečko je klasična psihopata. – prokomentarisala je Jelena Ilić.

Ostaje nam da vidimo da li će se emisija zakuvati ili će ipak proteći mirno.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter