Izvor:
08.11.2019 u 23:33
0

MILOJKO ODBACIO MILIJANU: Ne želi da je vidi! A onda je došao Ivan i sve DODATNO ZAKOMPLIKOVAO! (FOTO)

Milojko Božić je revoltiran ponašanjem svoje supruge Milijane Božić koja je otišla u Tajnu sobu sa gostom večerašnje emisije "Vruća stolica", Murinom Ramadanom gde je pristala da se druži sa njim pod uslovom da joj prepiše kuću i stan.

Međutim, kada joj je Merlin saopštio da postoji mogućnost da se u vilu vrati njen drgai Žabac, Milijana je odabrala da ipak bude sa njim ukoliko on uđe. Svog supruga, Milojka je potpuno zapostavila te je on odlučio da se udalji i traži od Produkcije da izađe iz velelepne zemuske vile.

– A da te ljubim? Dođi da se pomirimo. Kad mi već ne dolazi Žaki, dođi da se pomirimo. Vidiš da sam tražila da dođem kod tebe. Ja sam kukala i plakala da me puste kod tebe– lažno je govorila Milijana pokušavajući da ubaži Milojkovu ljutnju ali on nije popuštao.

– Nije tačno. Gledao sam ovde na televizoru i video da nije tako- rekao je Milojko.

Čak je i Ivan Marinković ušao u izolaciju kako bi pokušao da ubedi Milojka da se odljuti i ne izađe iz vile.

Ali kada je Milijani Ivan saopštio da Žabac ipak ulazi u vilu, Milijana je počela da skače od sreće, zaboravivši na prisustvo supruga.

To je dodatno razljutio Milojka. Videćemo da li će par uspeti da se pomiri.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter