Izvor:
09.11.2019 u 08:43
0

DARIEVA MAJKA MU SLALA PORUKE: Ivan Marinković ispričao šta se dešavalo u spoljnom svetu! Zaprepastio je mnoge! (VIDEO, FOTO)

MORBIDNA TEMA: Milojko se PLAŠI SMRTI pa ne želi da sedne pored NJE! Oseća kako zrači NEGATIVNOM ENERGIJOM! (VIDEO, FOTO)

Ivan Marinković ispričao je da je u spoljnom svetu dobijao podršku od Daria i njegove mame. Priznao je su mu slali poruke i da je znao kada će Dario ući u "Parove":

Ja sam prijatelj sa njegovom mamom na Instagramu. Piše mi često. Ja nemam informaciju da je Darijeva devojka pisala Jeleni. Dario i njegova majka su meni non stop pisali. Kako mene podržavaju – rekao je Ivan pa nastavio da priča kakvu je podršku dobijao:

Za ona tri meseca napolju sa Dariom sam se čuo dva puta jer se ja ni sa kim ne čujem. Pitao me je kad ulazim u prvoj poruci, a u drugoj poruci me je pitao da mu pomognem da se prijavi na adresu u Beogradu. Znao sam sve to, pa sam mu pomogao – zaključio je Ivan.

Njih dvojica su bili u dobrim odnosima na samom početku, ali kako vidimo više nisu.

PRAVA NEVALJALICA: ZAVUKLA RUKU U NJEGOVE GAĆE DOK SU LEŽALI U KREVETU! PRUŽILA MU VELIKO ZADOVOLJSTVO! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter