Izvor:
09.11.2019 u 13:12
0

PRVO BRAK PA ONDA S*KS: Postavio specifične zahteve i zatražio njenu saglasnost! ON IMA OZBILJNE NAMERE! (FOTO)

VIŠE NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Jelena Golubović BRIZNULA U PLAČ! Muče je CRNE MISLI i NAGAĐANJA! (VIDEO, FOTO)

Petar Stešević i Ivana Mitrović nalaze se u Tajnoj sobi i razgovaraju o budućim planovima:

Biće sve okej. Ti verovatno sada misliš da te on iskoristio. Nije te uopšte iskoristio, jednostavno se malo uplašio jer je ovo za njega početak. Polako porazgovarajte, što se kaže, kao muž i žena – posavetovao ih je Ivan. On je napustio sobu i ostavio ovaj budući par da na miru razgovaraju:

Ti si meni simpatična, i ako se uzmemo ja ću tebe zavoleti. I ako se budemo uzeli, od mene nemoj odmah da tražiš s*ks! I nemoj da budeš agresivna, nemoj da se glupiraš i da vrištiš! I onu pidžamu da promeniš, ne sviđa mi se. Kupiću ti ja napolju kad izađemo. Ja sam se zaštitnički poneo prema tebi – rekao je Petar.

Ivana je sve pažljivo slušala i obećala da će sve to ispuniti.

NISU MOGLI DA VERUJU ŠTA GLEDAJU: Uroš i Leontina započeli OZBILJNU SVAĐU i to zbog OVE STVARČICE! Evo o čemu je reč! (FOTO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter