Izvor:
07.11.2016 u 16:55
0

Celo Šipovo tuguje za njim: Meštani neutešni jer su saznali da je Zmaj…

Popularni Ilija Grahovac alijas Zmaj od Šipova trenutno je u rodnom Šipovu gde se brine o imanju, ali pored toga stiže i da drži govore širom Republike Srpske po kojim je inače poznat.

Kako je nedavno počeo da se emituje rijaliti šou "Snajke" na Happy televiziji, svi se pitaju da li će Zmaj učestvovati s obzirom da je bio u prethodnoj sezoni "Maldiva" i u "Parovima". Neko od njegovih fanova napisao je da Zmaj ima mnogo posla u Šipovu pošto će uskoro zima, pa mora da pripremi stoku.

Zmaj ima dosta posla, ne znamo da li će ući u "Snajke".

Neeee, on je tata igre, mora ući.

Zmaju, kralju, ništa bez tebe… ređali su se komentari. Izgleda da bi njegova Garda volela da Grahovac uđe među snajke, ali za sada je sigurno da celo Šipovo plače jer već nije ušao.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter