Izvor:
14.11.2019 u 11:25
0

HAOS U VILU PAROVA: Uhvaćen je na delu! Sakrio mobilni telefon od svih, poziv je upućen NJOJ! (FOTO)

ONA ZNA GDE SE KUPUJU XXL KONDOMI: Uvek ih imam u tašnici, jer NIKAD SE NE ZNA! (FOTO)

U najpopularnijoj vili na Balkanu nastao je pravi haos! Naime, unuk Ere Ojdanić, Uroš uspeo je da sakrije mobilni telefon, i kada se najmanje nadao uhvaćen je! On je najpre telefonirao iz ostave ali kada je čuo da neko dolazi sakrio je telefon i pobegao je na bazen!

SAMO SE STROPOŠTAO! Izvlačio je iz tuš kabine, ona se otimala

Kako je priznao sve je ovo uradio kako bi se čuo sa svojom majkom, i saznao šta se dešava kod kuće! Međutim, u ovo niko nije poverovao a voditeljka Vesna Vukelić Vendi, potpuno ga je razoružala!

Tebi je preneo klavijaturista da ti devojka ima drugog momka i da je ti ne zanimaš više! Zbog toga nemoj da mi mešetariš nego priznaj koga si zvao i kakav si odgovor dobio! Era ti je već sto puta rekao da ne treba da mutiš, i kada si video da ti neće pomoći, ti si odmah našao drugu pomoć kod Mikija klavijaturiste! – rekla je Vendi!

MASTORU DOKOSURILO: NEĆETE VEROVATI šta je URADIO! ŠOKIRAO je ERU! (FOTO, VIDEO)

Uroš je na kraju morao sve da prizna, i dok čeka kaznu produkcije, rešio je da se obrati Merlinu i da kaže da će prihvatiti svaku kaznu koju za njega odrede!

Happytv.tv
Foto:Happytv.tv

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter